Esileht Pereelu ja suhted Kuidas lõpetada suhet? Vastus teemale: Kuidas lõpetada suhet?

Postitas:

Ei ole kuhugi minna. Ema elab väikeses ühetoalises. Raha üürimiseks (rääkimata ostmisest) hetkel ei ole. Sõpru kelle juures võiks mõne aja elada ka ei ole. Lastest on ka kahju lahkuda. Asju mis kaasa võtta on ka omajagu, igasugu tööriistad nt.

Hmm, okei, aga sõpru üldse ei ole? Äkki mõnel sõbral on suvila, kuhu saaksid ajutiselt kolida? Praegu ei ole mingi käre talv. Kui üürikorteris elate, siis neid asju ei saa ka päris nii palju olla kui isiklikus korteris või majas, kus juba aastaid elatud.

Igal juhul, kui naine soovib lahutust, ega siis vägisi temaga edasi elamine on mõttetu. Kui sul on raha nii vähe, et ei jaksaks korterit endale üksi üürida, siis ei oleks ju nagunii seegi variant, et sa koos lastega sinna elama jääksid ja naine üksi välja koliks. No kujuta endale ette, lahutate, naine kolib välja, sina jääd lastega üürikasse, aga raha ei ole. Annad naise vastu elatise sisse, aga naine ei maksa, jääb võlglaseks. Kuskilt sa pead ikkagi saama raha nii korteri kui laste jaoks. Kuna see on üürikas, siis õige pea aetakse sind sealt minema, mis siis edasi saab?

Nii et ainus võimalus on sul siiski endale mingi selline töö leida, mis nii palju raha sisse toob, et saad korteri üürida.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 25.01 14:07; 25.01 22:16;
To report this post you need to login first.