Esileht Koolilaps Mures! :( Kuidas saan vähemalt selle 1 punkti eksamil? :(( Vastus teemale: Mures! :( Kuidas saan vähemalt selle 1 punkti eksamil? :((

Postitas:

kui sa oled suutnud gümnaasiumisse sisse saada, siis pidid sa ju vähemalt põhikooli lõpetama, nii et päris loll sa sel juhul ju olla ei saa, eks.

matemaatikaõpetajana ütleks, et ca 40%, mõnel aastal isegi rohkem, gümn. matemaatika riigieksamist põhineb tegelikult põhikooli materjalil.

olen vahel teinud põhikooli 9.kl eksami eel eksperimente ja lükanud neile harjutamiseks ette eelmiste aastate 12.kl riigieksamiülesandeid. keskmine 9ndik saab 10-30p vabalt kätte, sest ruumilisi kujundeid tunneb, lihtsustada oskab, osasid tekstülesandeid lahendab lihtsalt oma metodil, nt jadade ülesandeid ilma jada valemiteta, lihtsalt nagu rasket mitme muutujaga tekstülesannet.

oluline: ära paanitse. igas ülesandes andmed kirja ja siis juurde nipet-näpet veel, mida varem õppinud oled, nt geom.ülesannete korral kindlasti joonis jne. punktid tulevad.

Kuna mul on põhikoolist möödas umbes 7 aastat, siis ma ei mäleta väga enam neid lihtsustamisi ja võrrandeid jne. Aga eks nüüd tulebki meelde tuletada endale. Põhikooli eksami sain 3, punkte ei mäleta palju sain.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.01 14:38; 25.01 22:22; 26.01 11:03;
To report this post you need to login first.