Esileht Beebi ja mitmikud Millises poes on soodsamaid beebiriideid? Vastus teemale: Millises poes on soodsamaid beebiriideid?

Postitas:

Mina julgen küll Pepcot soovitada. Beebi kasvab nii ruttu välja, et midagi koledaks pole jõudnud minna. Ostangi alati kohe teadlikult 1 nr tavanumbrist suurema, siis passib ilusasti. Just ükspäev sorteerisin lapse väikeseks jäänud riideid (olen rase, sorteerisin, et mis sobiks järgmisele) ja 90% sealt ostetud riietest oldi täiesti viisakad. Eks see sõltub ka, kui palju pesta. Mul on keskmiselt ühte suurust korraga u 6-7 body ja sellise pesemissageduse ja kasvukiiruse juures ei ole jõudnud küll ükski asi koledaks minna. Tõsi, ma olen sealt ostnud ainult bodysid. Jakke ja sipukaid eelistan TiTi omi, sest Pepcos on ainult poolsipukad, aga mulle meeldivad õlalt kinnitatavad ning ka jakke pole sobiva tegumoega leidnud. Sukkpüksid on seal ka liiga kitsad.

Aga bodysid julgen soovitada küll!

Alt olen läinud kaks korda:

Ühel bodyl läks pilt kuivatis koledaks ja ühel teisel bodyl (mida ostsin korraga 2 tk) oli pikkusest paras aga meeletult lai mu kõhnale lapsele.

Ehk siis ca 90% on täiesti okei ka veel teise ringi jaoks, rääkimata ühe lapse kandmisest.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.