Esileht Pereelu ja suhted Peredes alkoholi tarbimine. Kuidas teil lood sellega on? Vastus teemale: Peredes alkoholi tarbimine. Kuidas teil lood sellega on?

Mina joon palju juba viimane pool aastat. Lihtsalt ma vihkan ja jälestan enda praegust tööd ja iga kord kui ma olen andnud lahkumisavalduse on palka tõstetud ja ma olen selle jälle tagasi võtnud ???? Ilmselgelt on tore väga hästi teenida, aga nüüd olen endale lubanud, et kevadel tõmban joone alla. Kõik on nii nõme ja vastik, et tõesti, ma joon 2-3 õhtul pudeli veini kodus. Lisaks ma käin ka väljas, kus saab ka 2-4 pokaali võetud. Kaasa aitab ilmselt see, et ma ei jää sedasi rõvedalt purju, lihtsalt tunnen ennast hästi, aga ei ole nõme ega silmapaistvalt purjus. Ja eriti halb on ilmselt, et mul ei esine pohmelli. Vabalt joon õhtul pudeli veini ära, kell 0-02 lähen magama ja ärkan täiesti tavalises olekus kell 6.00 hommikul. Mida see aga päriselt organismiga teeb ei taha teadagi ???? Joon jah kvaliteetset veini, aga tegelikult on kotid silmade all, vastik deprekas, tülpimus ja väsimus. Mõtlen, et ei joo, aga ikka võtan ühe pokaali ja pokaalist saab pudel. Olen 36-aastane naine, mul on 12-aastane laps ja ka abikaasa. Abikaasa ei ole selline igaõhtune tipsutaja. Pidudel ikka võtab, vahel vähem, vahel rohkem, ei kunagi liiga palju. Kord kuus ehk võtab kodus klaasi viskit, väljas süües pokaali või kaks veini. Ma ise olen juba joodik, õnneks veel tänaseni väga hästi funktsioneeriv.

Lõpeta kohe! Sa ise arvad, et kõik on väljast vaadates korras, aga tegelikult muidugi ei ole. Piinad oma peret, mõtle lapsele.
Enesehaletsusest veini kaanimise asemel tegele uue koha otsimisega või oma äri alustamisega. Usu, joodikul on väga keeruline uut tööd leida. Ja ka võõrale paistab su probleem kui mitte juba, siis varsti välja. Päevas 2-3 pudelit, tule mõistusele!

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 27.01 08:48; 27.01 09:29;
To report this post you need to login first.