Esileht Pereelu ja suhted abielu on meestele palju vajalikum kui naisele Vastus teemale: abielu on meestele palju vajalikum kui naisele

Postitas:

mõtlen juba mitmendat päeva kui palju kergem oleks elu ilma meheta. ta pole mingi halb mees, ta on lihtsalt mees. ta tahab külmkapi enne sööki tühjaks süüa. ta tahab õhtul kodus rahulikult mittemillegagi tegeleda. ta tahab raha säästa, sest tuleb ju kindel olla et ta ikka kullast kirstus maetakse.

mina jällegi olen lihtsalt tavaline naine- ei taha poodi joosta sellepärast, et keegi on õhtusöögi ootel terve võileiva vorsti möödaminnes ära puginud, tahan et mees aegajalt teatrisse ja kinno tuleks, tahan korteri sisustust uuendada, kui vana juba ammu kulumisemärke ilmutab.

kõige sellepärast on meil tülisid ja tülikesi ja ma tunnen kui palju energiat mul selleks kulub, nagu pidevalt oleks raske vanker mida vedada, samal ajal kui mu enda elu oleks aktiive ja hoogne. pidevalt tuleb midagi põhjendada, õigustada, meelde tuletada jne.

andsin mehele teada, et sooviksin lahus elada, aga tema pole huvitatud. miks ta tahab koos elada kui naine koguaeg “tühiste asjade pärast saeb”?

Guugeldasin ja leidsin mitmeid linke selle kohta, kuidas omaette elamine on naisele ja abielus elamine mehele kasulikum.

https://www.w24.co.za/SelfCare/Wellness/Mind/apparently-unmarried-women-are-not-only-happier-but-aslo-live-longer-than-married-women-20190527

https://www.psychologytoday.com/us/blog/living-single/201701/is-it-true-single-women-and-married-men-do-best

Kommentaar eemaldatud.
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.
Perekooli Moderaator

+8
-16
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 27.01 14:06; 27.01 14:34;
To report this post you need to login first.