Esileht Pereelu ja suhted abielu on meestele palju vajalikum kui naisele Vastus teemale: abielu on meestele palju vajalikum kui naisele

Postitas:

Tegelikult on inimesed erinevad. Keda häirib sassis tuba, tühi külmik või vana mööbel, see jookseb ja teeb. Usun, et mehed ei vaja abielu selle pärast, et naised nende eest meeleheitlikult hoolitseks ning siis viriseks. Tänapäeval ei sure resto ukse taga nälga mitte üks mees ja helistada toidu tellimiseks vast täiskasvanu peaks oskama. Kõigil omad huvid. Ja mida annab mehele see, kui ta kodurahu huvides naisega teatris igavleb? Kui see talle midagi ei paku, on see tema jaoks maha visatud aeg. Kui ta naisest hoolib, siis naise heaks veedetud aeg. Enamus mehi istuks pigem õllekas ja vaataks sõpradega sporti. aga naise arvates on see ju tühi aeg labaste tegemistega. Seega, elagem ikka iseendale, hooligem inimestest kes käivad meie kõrval ning laskem neil olla sellised nagu nad tahavad. Me ei vaja abielu ahelaid, vaid inimest kes hoolib, mõistab. See ei õigusta muidugi meeste kodustest toimetustest eemale hiilimist, enda tagant peaks ikka koristama igaüks ise. Ja muideks, kui mina, naisena, oleksin vaba, sööks ka lihtsalt külmkappi tühjaks, mitte ei vaaritaks terve pere, eelkõige laste, heaks.

aga siis olekski ju win- win. mees saaks üksi magada aastaid mustade linade vahel, samuti poleks vaja sünnipäevade ja jõulude pärast stressis olla. saab iga õhtu arvuti taga vegeteerida, süüa koju tellida ja jalaga pizzakarpe voodi alla lükata. mina saaks tervislikku toitu endale teha, sõbrannadega teatris ja kinos käia ning mitu korda nädalas trenni minna, mööblit uuendada ja puhtas kodus elada. kõigil peaks närvid korras olema. miks siis mees küll lahku minna ei taha, ma aru ei saa.

Noh, aga siis oleks vaja ilmselt koos maha istuda, olukorrad läbi arutada ja kuldne kesktee leida. Tema ostab naisele mööbli, et see rõõmuga edasi tahaks koristada, igaüks sööb seda mis maitseb ja tegeleb omade huvidega. Kokkupuutekohad on lihtsalt vaja tekitada- kas mängite koos arvutimänge või istute teatris.

0
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 27.01 13:52; 27.01 14:12; 27.01 15:41;
To report this post you need to login first.