Esileht Pereelu ja suhted Miks ta ei taha seksida? Vastus teemale: Miks ta ei taha seksida?

Postitas:

Ma nüüd esinen revolutsiooniliselt uudse arvamusega, aga äkki on mees ka väsinud ja stressis?

Ei, seda on siin enne juba ka pakutud. Minu meelest on teemaalgataja ka väsinud ja stressis. Mõlemad on. Ja väikeste lastega ongi see paratamatu, selline periood. Ka seda on teaduslikult uuritud ja leitud, et see on üsna levinud, esimesed kolm eluaastat on lapsevanematele kõige raskemad, hiljemalt (noorema) lapse viiendaks eluaastaks peaks ära klaarima.
Kogu selle väsimuse ja stressi foonil muidugi tõusevad teravamalt esile ka muud probleemid, nagu nt rahulolematus kaaslase välimuse või käitumisega.
Kuna töökoormust kogusummas vähendada ei anna, siis selle töö eri lõikude ajutine ümberjagamine võiks abiks olla küll, nimelt just see mehe isapuhkusele jäämine ja naise tööleminek, mõlemad saaks harjunud rutiinist välja ja olukorda ümber hinnata.
Aga see jutt, et naisel pole enda vajadusteks – nagu trenn – üldse aega, see on puhas pullikaka. See aeg tuleb leida, isa peab ka aegajalt lastega olema ja tegelema. Trenni mõte pole mitte ainult naise uuesti seksikaks tuunimine, see on kolmandajärguline, vaid hoopis teemaalgataja enesetunde ja tervise parandamine, vaimse hügieeni eest hoolitsemine. Saab ta oma ajud tuulutatud, leiab muudele probleemidele ka parema lahenduse.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 15.01 15:59; 16.01 07:47; 16.01 12:12; 16.01 15:46; 16.01 15:48; 27.01 15:31; 27.01 15:32;
To report this post you need to login first.