Esileht Beebi ja mitmikud Kas teie beebi ka tahab juba kell 5-6 hommikul ärgata? Vastus teemale: Kas teie beebi ka tahab juba kell 5-6 hommikul ärgata?

Postitas:

Unerütm kõigil erinev, kes on varane ärkaja, kes hiline. Mul oli vanem lapse ka selline, et tema päev algas esimesel eluaastal 5 ajal hommikul, siis hakkas vaikselt poole kuue või kuueni välja venitama, siis juba paariaastasena poole seitsmeni. Ja varane ärkaja on ta ka edasi olnud, praegu algklassilaps ja nädalavahetusel ka 7 ajal üleval, kooliks või lasteaiaks pole teda kunagi äratama pidanud, ise enne üleval. Mis ongi asja plusspool, laps on hommikuinimene, kohe ergas ja tegutsemisvalmis. Samas teine laps on selline, kes õhtul jaksab kauem üleval olla, und ei tule, hommikul magab ka kauem, lasteaiaks peab äratama, siis on uimane ja jorutab.

Esimese lapse und üritasin ikka tema beebieas sättida, et kuidagi kauem magaks hommikul, aga ega see mingit tulemust ei andnud. oli lihtsalt üleväsinud, kui õhtul üleval hoidsin, aga hommikul ärkas ikka oma varasel ajal.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.