Esileht Pereelu ja suhted Armastus ei küsi- kas abielluksid kriminaali, võlglase vms inimesega? Vastus teemale: Armastus ei küsi- kas abielluksid kriminaali, võlglase vms inimesega?

Postitas:

Kui naisel on kodunt kaasa saadud õiged väärtushinnangud, siis ta ei armugi sellistesse inimestesse. Sisemine teadmine enese väärtusest ei lase sel sündida. Ärge tulge ütlema, et nad ohvrid! Kasvavad sarnases keskkonnas kaks inimest, ühest saab varas ja röövel, teisest mitte. Kasvavad kõrvuti majades ühesugustes oludes kaks tüdrukut. Ühest saab vaene sarisigija, Kodutunde klient. Teises normaalne kolme lapse ema.
Kui minul on õiged väärtushinnangud ja eneseväärikus, siis olles teada saanud mehe negatiivse tausta, minu eneseväärikus blokib ta iseeenesest ära. Ma ei pea seda üldse mõistuse tasandil tegema, ta blokeerub instinktiivselt. Sest ma olen nii palju temast kõrgemal, ta ei ole minu liigast.
See kindlasti šokeerib siin paljusid, aga inimesed minu meelest ei ole võrdsed ja need, kes on osanud teha õigeid valikuid, on paremad nendest, kes käivad ühest ämbrist teise. Mingisuguse luuseriga korralik naine suhet ei loo!

+4
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.