Esileht Beebi ja mitmikud lapsevanker ja kookon Vastus teemale: lapsevanker ja kookon

Postitas:

Jah, kookon pannakse lihtsalt käru istumisosa peale/sisse. Kookoniga on sul siis ka mugav last nt treppidest üles-alla tassida, kui peaks vaja olema.

Ma ei oska öelda kõikide kärude ja kookonite kohta, aga enamik kookoneid tõesti istuvad lihtsalt istumisosa peale, ei ole eraldi kinnitusi, sest need paljud kookonid on ju nö universaalsed, et võivad mõõtude poolest eri kärudele sobida. Aga jällegi, ma pole kõige suurem ekspert, vb on olemas ka sama firma kokku käivaid kärusid/kookoneid, mis siis kinnituvad kuidagi teistmoodi.

Võid panna kookoni suvalise käru peale, eeldusel, et mõõtmetelt/dimensioonidelt käru ja kookon omavahel sobivad. Käru kaarvari võiks olla võimalikult suur, aga mõnel kookonil on ka enda eraldiseisev kaarvari nt.
Minul nt on Era kärus Najelli kookon, ülimalt mugav lahendus mu jaoks, ei oleks üldse näinud mõtet eraldi vankrikorvi ostus. Era kaarvari on mõnusalt suur ja kookoni soetasin koos sellele sobiva tuulekattega, et ta oleks pealt kinnine, samas on kate lihtsasti eemaldatav ja ka lukuga keskelt lahti tehtav soojemate ilmade/sisetingimuste jaoks. Najelli kookonit on ka mõnus niisama mängumatina, lamamispesana toas kasutada.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.