Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Adopteerimine Vastus teemale: Adopteerimine

Postitas:

viimasele käole
aga kas sa armastaksid samaväärselt ka 13 aastast kerge puudega ja juba noorsoopolitseis kirjas olevat käitumishäiretega last. Sellist, kes mäleab oma bioloogilisi vanemaid ja viit õde-venda hästi, tahab ka neist rääkida ja ütleb sulle tülide käigus et sul pole õigust teda korrale kutsuda, sest sa pole ta ema.

Siin ju eelmised räägivad oma kogemusest – kuni kümneaastaste laste ‘järjekord’ on aastaid. Ja need lapsed, kes sattuvad lapsendamisrattasse, pole õnnetud väikelastest keskklassi orvud, kelle mõlemad vanemad surid traagiliselt. need lapsed on rohkem elu näinud kui sina.

Oled korduvalt öelnud, et puudega last sa ei sooviks – kui egoistlik – sest täpselt puudega lapsi ongi kõige enam ‘saadaval’ lapsendamiseks. Sündinud täiesti sigimisvõimelistele ja tervetele vanematele enamasti.

Enamik inimesi on sama egoistlikud kui sina – laps ei pea olema geneetiliselt oma, aga võiks lla ‘lihtne’ – ilma tervise ja käitumishädadeta. Ja selle pärast võetakse pigem doonorsugurakk või ukraina surrogaatema, mitte ei lapsendata eesti lapsi.

+8
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 28.03 23:04; 20.04 17:01;
To report this post you need to login first.