Esileht Pereelu ja suhted Rongaisade kastreerimine Vastus teemale: Rongaisade kastreerimine

Postitas:

eltusmiinimum tõuseb, sest elu kallineb. kuidas sellest on raske aru saada?

peab ikka suht kalk ja vastik inimene olema, kui oma lihasele lapsele toidu- ega esmaarbekaupu anda ei taha. kui ta sul kodus oleks, kallis isa, paneksid kapi lukku ja laseks lapsel palja tagumikuga ringi jalutada?

Tee silmad lahti ja näe tänast päeva. Majandus seisab, vähendatakse palku, koondatakse. Läheb väga pikalt aega, et elu taastuks samale tasemele, kus ta veel 3 nädalat tagasi oli.

Suht kalgid ja vastikud on minu silmis emad, kes ei näe teise poole olukorda, vaid oma lapse abil sõidavad lapse isast teerulliga üle- sest nad on harjunud saama. Te võite nõuda, aga teisel poolel ei pruugi enam neid võimalusi olla, mis varem. Ta ei saa anda seda, mida tal ei ole. Jääge inimlikuks, vastamisi. Tuleb üle elada see aeg ja kõigil oma tarbimisharjumused ja võimalused üle vaadata.

Kui lapsed on, siis tuleb nende eest ka hoolitseda. Ma pean siin eelkõige silmas neid mehi, kes põhimõtteliselt üldse ei maksa ja sellega kelgivad ka veel.

Omal mul silmad ammu lahti – lapsi ei saa, sest ei saa neile garanteerida, et suudan nende eest sellise kvaliteediga hoolitseda, nagu tahaks.

Ja ikkagi – vasektoomia ei ole inimese “füüsiline vigastamine”. See on meditsiiniline protseduur, tagasipööratav. Sekselu ei muutu sellest kuidagi. Lõpetage ära oma kastreerimisjutt juba lõpuks! See oleks, nagu te tõmbaks paralleeli naiste steriliseerimise ja nende ümberlõikamise vahele.

+1
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 28.03 14:02; 31.03 21:54; 01.04 16:22;
To report this post you need to login first.