Esileht Ajaviite- ja muud jutud Aivar Mäe Vastus teemale: Aivar Mäe

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kas see on tõsi, pigem loodan, et mitte, sest tegelikult on Mäe teinud väga palju ära Estonia heaks ja suutnud endast seni väga hea mulje jätta (vähemalt mulle; avalikkusele). Aga samas kuna ta on üle 60, siis selles eas meesterahvas tõesti võivad enda “kooli” pealt nii käituda. Olen noorena teeninduses töötanud ja ausalt, mul mingi 80% meesjuhte nii käitus. “Me tood” siis ei olnud ja tuli lihtsalt ennast välja vingerdada ja õnneks ei osanud tol ajal seda väga ka südamesse võtta ja pigem saigi noorena seda nn. sümpaatiat ära kasutada (oma lollusi ja hilinemisi välja vabandada; tasuvamaid töid valida (olin cateringis) ). Tagantjärgi mõeldes oli tegu muidugi suurte ja tunnustatud restode ja hotellide juhtidega ning nii vaadates, tänases kontekstis, oli see tegelikult nõme ja lubamatu käitumine nende poolt. Need mehed nüüd ka umbes 60 ma pakun. Tahaks loota, et nad on suutnud ajas enda käitumist muuta. Ja arvestades, et Mäe ju tegelikult intelligentne ja ilmselt tark inimene, tekitaks hämmingut kui tema ikka sinna “onu Heino” suhtumisse on kinni jäänud. Kurb. Kõikide vaatevinklist.

Loomulikult ei ole see tõsi. See teema on lihtsalt moes ja seepärast on ka neid õngitsejaid ja kerge raha püüdjaid, kes iga natukese aja tagant proovivad, kellega oleks võimalik manipuleerida.
Tänapäeval saab teha arvutis videotega sellist imet, et isegi kohtuekspertiis ei tee originaal ja kokkulõigatul vahet.
Tervitan siinkohal ka mod., kes “selliste” teemade puhul aktiveerub sekunditega aga muude roppuste puhul laseb üle jala. Püüaks ikka õiglaselt tööd teha mitte oma vaadete ja tõekspidamiste järgi.

+8
-46
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt