Esileht Pereelu ja suhted Kas õpetaja eraelu on oluline Vastus teemale: Kas õpetaja eraelu on oluline

Postitas:

Rumalus. Nii saab rääkida inimene, kes pole kunagi armastanud, kelle jaoks armastus on otsus.
Kui tekib armastus kahe inimese vahel, pole see kellegi kolmanda asi. Inimesed kohtuvadki erinevates kohtades, ka õppeklassis või haiglapalatis.

Sinu mõtlemisega inimesed tormavadki suhtest suhtesse ja abielust abiellu, sest pika aja jooksul ikka mõni armumine tekib. Armastus ei teki esimesest silmapilgust. Keegi meeldib ja siis on inimese otsus, kas siit edasi minna või mitte. Normaalne inimene tõmbab pidurit, kui suhe on sobimatu, aga sinusugused hüppavad kohe suhtesse, olgu see teine inimene abielus, alluv, õpetaja vms. Muidugi pole taolised suhted ainult kahe inimese asi, vaid puudutab palju teisi asjaosalisi väga negatiivselt, lastele näiteks jätab eluaegsed haavad. Mida näiteks laps peab tundma, kui tema õpetaja sobimatu käitumise tõttu tema elu laguneb ja tema peab sellele õpetajale head nägu edasi tegema. Õpilasega suhe ei sobi ka kohe mitte kuidagi. Ei mõtle seda, kui suhe on endise õpilasega, aga sellisega, kes käib veel koolis, no ei sobi.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 29.06 21:27; 30.06 09:32; 30.06 11:49; 01.07 18:27; 07.07 09:18; 08.07 09:58;
To report this post you need to login first.