Esileht Pereelu ja suhted Raamist väljas abielu Vastus teemale: Raamist väljas abielu

Postitas:

pisut aega hiljem armusin mina ülepeakaela ühte intelligentsesse, mõjukasse ühiskonnas väga tuntud ja kenasse mehesse
Vähe sellest, me jagame omavahel ka mujalt saadud seksikogemusi ja arutame kummagi suhte üksikasju. Mehe armuke on muidu suht pandav tädi, aga mehe jutu järgi selline peast lihtne. Koos naerame, et mees osutab talle seksi näol justkui humanitaarabi, sest ega neil peast lihtsatel pole just kerge endale päris isiklikku kaasat leida.
Uskuge või mitte, aga meie suhe mehega on ka parem kui kunagi varem ja mees kuldab mind sõna otseses mõttes üle, sealjuures kogu aeg mulle korrutades, et abikaasana ja kaaslasena olen mina jackpot ja ta ei kavatse minust kunagi loobuda.
Mina oma armusuhetest mõistagi väga vabalt rääkida ei saa, see ei tohi mitte kunagi meediasse jõuda. Kas kellelgi veel taoline abielu?

Tõepoolest, liiga lääge väljamõeldis, mille põnevamaks muutmiseks üritad sisse tuua klišeesid ja rõhutad mõjukat ühiskonnategelast, kollase meedia huvi, seksikogemuste jagamist teistega, armukese üle irvitamist, enda kirjeldamist jackpotina ja et teemast tekiks mingi diskussioon, küsid veel lõppu, kas teil on ka nii? Kui su kirjeldatu vastaks tõele ja oleksid enesekindel ja oma eluga rahul olev inimene, siis sa ei viitsiks värvikalt ja detailselt kirjeldada üksiksasju ja ei otsiks oma käitumise õigustamiseks teistelt kinnitust. Paraku ei mõju usutavalt, pigem üritad oma igavust peletada ja rahvast käima tõmmata.

+10
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 07.07 10:10; 07.07 10:55; 07.07 11:57;
To report this post you need to login first.