Esileht Tööelu, raha ja seadused. Ülipüüdlik kolleeg Vastus teemale: Ülipüüdlik kolleeg

Postitas:

Ja sinu probleem on ka see, et sa ei väljenda tööandjale puhkuste graafiku koostamise ajal, et soovid siis ja siis puhata, ideaalis 4 nädalat jutti. Su kolleegi ülesanne ilmselt ei ole puhkusegraafiku koostamine? Nii et milles tema süüdi on?
Räägi tööandjaga oma muredest puhkuse osas.

Sinu probleem on piiratud silmaring.
TSD esitamise tähtaeg on iga kuu 10. kuupäev.
Käibedeklari tähtaeg on iga kuu 20. kuupäev
ja esitatud peavad need saama, sadagu taevast või pussnuge.
Nii et tööandjale rääkimisest ei ole mingit kasu, kui keegi teine neid deklareid firmas teha ei oska (enamasti tõesti ei oska), siis polegi muud varianti, kui et kõik väikefirmade rmtp-d puhkavadki kahe nädala kaupa.
Nii on tõesti nõme, kui niigi pead oma kahte nädalat kuhugi vahele toppima ja siis mingi “solist” sul sealt ka veel päevi ära nullib.

Teemaalgataja, kehtesta end natuke: ka sinul on õigus katkestamata puhkusele, las aktivist puhkab oma lisapäevi siis, kui sinul puhatud on. Räägi temaga, võibolla pole ta ise selle peale kunagi tulnudki. Nii on tal ka lihtsam kliendile ära öelda (seda enam, et teisi spetsialiste on teil ju ka).
Pane oma puhkus aasta alguses graafikusse kirja ja minegi joonelt puhkusele. Kui aktivist tahab ka sel ajal puhata, pole see sinu probleem. Töö korraldamine on juhataja/omaniku rida, las tegeleb asjaga või istub ise kontoris.

+6
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.