Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Imelik tsükkel see kuu või tervise häda? Vastus teemale: Imelik tsükkel see kuu või tervise häda?

Postitas:

Huvitav, et sa rasestuda mittesoovijana nii kangesti oma ov, ov aegseid seksikordi enne ja pärast arvestatud, voolusi jms silmas pead ja tead. Kui inimene rasestuda ei kavatse, tavaliselt neid märke nii hoolsalt ei jälgita.
Niisiis, hakkasid sul päevad õigel ajal? Rasedustest on hetkel negatiivne? Mis küsimus siis veel on? Sa pole rase. VÕIS olla rasestumine ja pesastumine, mis lõpuni ei arenenud, aga mis sellest enam. Ülejäänu on vist see, et sa kujutad ennast rasedana juba ette, siin nimetatakse seda “peast rase”. Paljud pikemalt rasestuda soovijad on mõnikord seda “nüüd olen küll rase!” olukorda kogenud, kus tunnused nagu on igasuguseid, aga mida pole, on tegelik rasedus. Kui sa tõepoolest uut last tahad, siis võiks selle selgeks mõelda ja rääkida, mitte etendada “uups, juhtus, ei mina tea, kuidas!” ühel hetkel, kui vahendeid ei kasuta ja testid tõepoolest positiivsed on.

0
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.