Esileht Tööelu, raha ja seadused. E-R vs graafikuga töö Vastus teemale: E-R vs graafikuga töö

Postitas:

Graafikuga tööl on ka omad plussid. TA jutt tundub kas libateema või jonnimisena. Esiteks kui inimesel on 12-tunnised tööpäevad, jääb piisavalt vabu päevi, et kõik vajalik ära teha. Jah, nädalavahetusel ilmselt kahe tööpäeva vahel ei pidutse, aga kas siis tõesti igal nädalavahetusel toimub planeerimata pidu? Olulised sündmused on ju ikka nii palju ette teada, et saab ka kuu varem graafikusse planeerida.
Teiseks ma ei usu, et inimene on pandud tööle peaaegu igaks nädalavahetuseks. Kui tõesti nii, siis soovitaks ülemusega rääkida ja öelda, et edaspidi soovid kuus pooled nädalavahetused vabaks saada. Kõiki ilmselgelt ei saa. Kuna saan aru, et tegemist nõutud töötajaga, kelle tööd raske asendada, siis äkki saab nii läbi rääkida.
Samuti on kummaline, et mees soovitab haiguslehe võtta. Kui nii, siis järelikult raha pole probleem. Võta sina siis muu töö või uuri, kas saad osalise koormuse. Mehe mahajätmise jutt seepärast, et temal nädalavahetus vaba, aga sinul mitte, meenutab peavalu ravimist giljotiiniga.
Vaheta tööd, tee uued kokkulepped või ära virise mõttetute nädalavahetusepidude pärast. No jääb nüüd paar pidu käimata, õige mul asi. Olulised sõbrad teavad, et sul selline graafik ja kindlasti arvestavad sinuga, teatades oma üritustest piisavalt ette.
Kui aga oled mehe peale lihtsalt armukade ja ei taha teist üksi lasta, siis kasva suureks.

+27
-4
Please wait...
To report this post you need to login first.