Esileht Imetamine 11-kuuse võõrutamine Vastus teemale: 11-kuuse võõrutamine

Postitas:

Kui sul pole jõudu jännamiseks, siis ei saagi võõrutada.

Öösel hakkad tunni kaupa edasi nihutama – nii saate kõik iga öö ikka magada. Näiteks võtad reegliks, esimesel nädalal enne kella 01 rinda ei anna. Rahustad last seni ja jälgid kella. Kui ise ei jaksa, siis vahepeal võtab mees teatepulga üle ja äratab sind, kui kell käes (soovitus, alustage vastu puhkepäeva!) Kui laps on selle kellaajaga kohanenud, siis nihutad 02-ni toitmise. Kõige raskem jupp oli meil just see esimene nihutus. see treening kestis meil 4-5 ööd, hilisemad nihutamised tulid 2-3 ööga. Muretsesin, et mis saab hommikuga, et kui nt kell 4 ärkab ja nutab kella 5-ni, et kas siis üldse uinub veel, aga tegelikult kui olime kella 04-ni jõudnud ja enam kell 04 ei tahtnud and,a oli ta olukorraga nii hästi kohanenud, et natuke protestis ja magas hommikuni – oligi korras.

Ja siis hakkad praktiseerima seda, et ei anna kohe peale lisatoitu talle rinda peale, vaid lased mingi pool tunnikest vähemal tvahel olla. Et lapsel tekiks seos, et ei saa kohe rinda, kui tahab süüa, peab sööma tahket. Hommikuit ärgates ei anna kohe rinda, vaid lähed teed pudru valmis ja pakud seda jne. Kuigi juba öine võõrutamine võib mõjutada – laps peab lihtsalt mujalt oma energiavajaduse kätte saama.

Kas laps muidu sööb juba peretoitu või veel titetoidul? Minu lastele titetoit ei meeldinudki ja hakkasidki paremini sööma alles siis, kui korralikku tükilist peretoitu hakkasid saama. tangained läksid hästi peale. Ja kui hommikuputru sõid vähe, siis andsin kõrvale nt leivakuubikud võiga.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 28.08 11:39; 31.08 13:21;
To report this post you need to login first.