Esileht Kodunurk Kui tihti käite oma maakodus? Vastus teemale: Kui tihti käite oma maakodus?

Postitas:

Maakoju on u 160 km. Me oleme pigem sellised, et ei ole pikalt mitu nädalat kohapeal (see kevad sai oldud küll ka 3,5 nädalat järjest, kuna nii või naa oli lastel distantsõpe, endal kodukontor, nii et maal oli rahulikum), vaid olemegi 4-5 päeva, siis jälle paar päeva linnakorteris. Nüüd jälle kooliaeg, siis oleme nädalavahetusel käinud, ja hakkame talve poole harvem käima, üle paari nädala.

Mulle endale maal meeldib ja meeldibki nii, et lähme nädalavahetuseks ühel päeval veidi nokitsen aias, niidan, siis rahulikum aeg ja saab logeleda maal, jalutada, mere ääres käia jne. Kui sageli käia, siis aiatööd ei kuhju, nii et ei pea käima nagu päevatööd seal tegemas (selle hommikust õhtuni aias töötamise, krundi võsast puhastamise jmt tegime aastaid tagasi läbi juba). Aga nüüd, kui kooliaasta algas, on näha, et lapsed tahaks tegelikult nädalavahetust linnas korteris olla vahepeal. Ja aiatöödega hakkab ka ühele poole saama, nii et lähme talvezˇiimile üle, käime harvem.

Käime üsna sageli ka selle pärast, et mehega mõlemad oleme sealtkandist pärit, nii et nii minu kui ka tema vanemad on lähedal, mu venna ja õe pere elukohad ka sealkandis, nii et saavad lapsed omavahel kokku ja suhelda. Sellepärast sinna külla maakodu ostsimegi, et oleks meil ka seal perekondlikus pundis oma elamine, vanematel oma maja, õel-vennal omad, meil oma suvekodu. Ise olen seal külas sündinud ja kasvanud. Kõik samas kandis, ümberringi naabrid tuttavad. Võib-olla kunagi, kui lapsed suuremad ja iseseivad, lähme sinna päriselt elama.

+9
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.09 19:39; 20.09 12:52;
To report this post you need to login first.