Esileht Pereelu ja suhted Suhted täiskasvanud lastega Vastus teemale: Suhted täiskasvanud lastega

Postitas:

Ma ka muidugi ei kujuta ette, millised võiksid olla eriliselt piinlikud urgitsevad küsimsued kellegi töökoha suhtes, mis kohe solvavad ja riivavad. Kuidas tööl meeldib? Kulle, tänan küsimast, hästi meeldib. Seega tööd on? Jah, praegu on, loodetavasti veel kaua. Mis sa seal siis täpsemalt teed? Ma pole päris kindel, kas oskan seda lühidalt kirjeldada, aga töötan arvutiga ja koostan teatud dokumente. Niiet kontoritöö või? Nojah, ma olen väikese osakonna juht, aga see on ikka alamastme juhi koht. Kus see töö sul asub? Pärnu maantee 23667, see on täitsa uus maja. Ahso, niisiis oled rahul, see on kõige tähtsam? Jah, olen küll. Kas palgaga ka? Äh, see võiks alati suurem olla, aga saame hakkama!

Milline osa sellest dialoogist siis nii hirmus sügav PIINLIK urgitsemine on, et praktiliselt võtaks ennast nagu alasti, kui viisakalt vastaks?

Ja eraelu kohta – no küsib, kas sul keegi on ka. Vastadki talle, et tead, ema. Ma luban sulle, et teatan sulle esimesena, kui mul peaks korralik suhe tekkima. Seega jätame need küsimused praegu ära ja naaseme nende juurde kohe, kui on mõtet sellest rääkida. Ma ei viitsi tõesti iga kord sel teemal küsimusi kuulda, ma annan sulle teada.

Mis kohutav hingehaavav urgitsus see siis on. Mõistetamatu minu jaoks, Kuigi jah, mul on tööl üks naine, kes haavus, kui ämm helistas ja küsis, kas ta kaht uut sulepatja tahaks. “Ronib minu perekonna elu korraldama ja kodu sisustama, nagu ma ise ei oskaks!” oli solvumise põhjus.

+22
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 19.09 19:38; 19.09 20:21; 20.09 15:56; 20.09 17:10;
To report this post you need to login first.