Esileht Tööelu, raha ja seadused. Kui pika-aegne töötaja on päeva pealt lahkunud: Kuidas võtta töö üle? Vastus teemale: Kui pika-aegne töötaja on päeva pealt lahkunud: Kuidas võtta töö üle?

Postitas:

Pikalt on räägitud sellest kuidas lahkuda ise päeva pealt töö juurest. Paraku ei leia ma teemasid kuidas VÕTTA töö üle inimeselt kes on päeva pealt lahkunud? Kui inimene on olnud organisatsiooni kuldsammas ja teadnud kogu sealset ajalugu aga küsida pile kelleltki. Kuidas teha endale selgeks kogu tema tööd? kuidas soovitaksite toimida?

Olen olnud sellises olukorras ja ei olnud lihtne. Eelmine väga pikaajalike kogemuste ja sisuliselt andmebaasi koostaja ja haldaja töötaja oli koondatud päevapealt. Ütles mulle kui talle helistasin, et tal pole mitte midagi isiklikult minu vastu, aga mind ta siiski ei aita ja hakkama tuleb mul saada üksi ja ise. Keegi teine seda tööd firmas ei teinud kui meie 2. Mina olin üsna algaja ja minu käest ei küsinud ka keegi kas ma olen selliseks muutuseks valmis. Lihtsalt tehti teatavaks, et nüüd on nii. Pool koondatu palgast sain nö motivatsiooniks. Algul tuli ikka lausa nutt peale, sest andmebaasist sõltusid sisuliselt kõik firma töötajad ja minu abi ja oskusi oli igapäevaselt tarvis, aga siis tasapisi hakkasin ühest otsast peale. Mis mul üle jäi. Poole aasta pärast sain juba edukalt hakkama, aga korraliku ajutöö, iseõppimise ja isikliku stressi lisatasude hinnaga leiutasin jalgratta uuesti.

+17
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.