Esileht Beebi ja mitmikud Otsin turvatooli 6 kuu vanusele beebile Vastus teemale: Otsin turvatooli 6 kuu vanusele beebile

Postitas:

No selleks läheb ikka kaua aega, et laps 18kg täis saada. Mu laps on 2-aastane ja kaalub 12kg, ta enne oli väga pintsakud rinnapiimast aga kaal jäi seisma kui liikuma hakkas.

Tooliks meil hetkel Cybex Sirona S I-size.

Kas teie laps oli ka 6 kuusena juba 12kg ja ei olegi 1,5 aastaga üldse kasvanud? Need pöörlevad toolid on ahvatlevad küll. Mu sugulase 1a5k laps on 19kg, sugulane soovitas hoopis nägu sõidusuunas toole vaadata.

Kindlasti mitte näoga sõidusuunas 6-kuusele! Kujutan juba ette, et see sugulase laps istub ainult auto turvavööga kinnitatult? Sest enamus nss toolid on oma rihmadega ainult kuni 18 kg. Jube mõelda, mis sellest lapsest avariis alles jääb. Soovitan ka Reversot või mingit axkidi tooli, pigem las olla turvavööga kinnitatav (ilma isofixita) kui nss. Mul viimane oli 5aastaseni Reversos ja väga rahul. Sugulast võiksid ka veidi harida. Ja kasvamisega on nii, et ma luban sulle, et su laps ei kasva samas tempos edasi, 2-aastaselt ei ole ta koolilapse mõõtu.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.