Esileht Väikelaps Lasteaias magamine meditatsiooni muusika saatel Vastus teemale: Lasteaias magamine meditatsiooni muusika saatel

Postitas:

Mis psühholoogi juurde? Enamik inimesi ei suuda muusika saatel magada. Meditatsioonimuusika ei sega vaid neid magama jäämisel, kes tegelikult seda muusikat ei kuula. Segav asi, mis paneb sind kuulama ja kaasa mõtlema ei aita absoluutselt uinumisele kaasa. Absoluutselt nõme on sundida kõiki ühte moodi seda suhteliselt pretensioonikat muusikat kuulama. Minu jaoks on näiteks ka enamik meditatsioonimuusikat üks hingevaevav tüütu asi. Seda saad teha kodus, kus kõik ütlevad jahsõna, et mulle meeldib see muusika.

See on nagu see jutt, et loed raamatut lastele kuni need magama jäävad. See kehtib vaid teatud tüüpi laste kohta, kes tegelikult mingil hetkel raamatule enam kaasa ei mõtle. Enamik lapsi jäävad siiski siis magama, kui raamatulugemine lõppeb ja tuba vaikseks jääb.

Ma mäletan kui oma mehega koos elama hakkasin ja tal oli komme raadio sleep reziimil mängima jätta ja ise magama jääda. Mina siis passisin väsinult aga erksa mõistusega üleval kuni ta norskama hakkas ja siis olin sunnitud voodist välja kobima ja raadio kinni panema, et mul ka võimalik uinuda oleks. Lõpuks ikka julgesin öelda, et mulle nii ei sobi.

+11
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.