Esileht Kodunurk Maja kolimine- hullumaja Vastus teemale: Maja kolimine- hullumaja

Postitas:

Tuleb lihtsalt kriitiliselt sorteerida, et võimalikult vähe asju kaasa.

Riided, mis riidepuudel kapis, asetasingi puudega auto tahaistmele ja siis uues kohas tõstsin lihtsalt stangele, mille eelnevalt olime ekstra ostnud (kappi kaasa ei võtnud). Nii oli vähem lahtipakkimist.

Suuremad mööbliesemed vedasime ühe päevaga ära. Ülejäänud pudinad – nagu riided, toataimed, nõud jne – ehk kõik, mis mahub sõiduauto tahaistmele/pagasnikusse, viisime jooksvalt, nagunii vaja ju uues kohas käia koristamas jne. St ei pea ühe päevaga, vaid igal õhtul tassid midagi. Nii saad kaste eest ära. Ja oma auto pagasnikusse võid nt kummutisahtlid tõsta koos sisuga, et ei peaks ümber pakkima 😀

 

Midagi üleliigset kaasa ei võtnud – st nagunii kui senise elamu lambikuplid uude ei sobi, siis ei hakanud neid ka ajutiselt sinna viima, ajutiselt piisab elektripirnist. sama kardinatega jne. (kirjutan seetõttu, et kui ise kunagi korteris ostsin, siis just selline üllatus tabas, et isegi lambipirni polnud jäetud ja 2 toast olid ka kardinapuud ära võetud 😀 saime oktoobris pimeda korteri kätte 😀 ). Mingeid vaipu ei võtnud kaasa. St sellist üleliigset ajutist lahendust, mida nagunii plaanis uus osta.

+4
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.10 14:16; 20.10 09:50;
To report this post you need to login first.