Esileht Pereelu ja suhted Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi Vastus teemale: Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi

Postitas:
  1. Aitäh esimesele reageerijale. Koos oleme olnud 10 aastat, lapsed on lasteaiaealised ja ülemäära palju vaba aega mulle ei jää. Mehel töökohustusi palju, tihti on ta ka lähetuses. Nii et suurem osa koormust koduse logistika ja lastega seonduvaga jääb minu õlule. Eks nii palju, kui mehel võimalik, siis annab ta mulle näpu otsaga hingetõmbeaega, aga päris nii ei ole, et saan näiteks nädalavahetuseks kuskile üksinda patareisid laadima minna.Lahku minek oleks lihtne lahendus, aga ka uues suhtes tuleb see hall argipäev. Kui sul on lapsed, ei saa ju iga mõne aasta tagant partnerit vahetada pelgalt selle pärast, et suhtest on suur säde kadunud.

    Aga kas mees ise käib kusagil sõpradega patareisid laadimas? Tavaliselt siiski käiakse ja siis naine passib kodus lastega, kas sa käid ise tööl veel ka?

  2. Kui tööl käid võiks ta ju nii palju aidata, et toob ise lapsed aiast, teeb süüa ja siis saaksid sina peale tööpäeva kasvõi nt kinno minna, kui jaksu on?
  3. Kui tihti ta siis lähetustes in, vöi raagid ajast enne koroonat ka? Hetkel omast kogemusest rääkides on see lähetuste asi rahulikum.
+5
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 20.10 00:25; 20.10 09:43;
To report this post you need to login first.