Esileht Pereelu ja suhted Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi Vastus teemale: Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi

Postitas:

Aitäh esimesele reageerijale. Koos oleme olnud 10 aastat, lapsed on lasteaiaealised ja ülemäära palju vaba aega mulle ei jää. Mehel töökohustusi palju, tihti on ta ka lähetuses. Nii et suurem osa koormust koduse logistika ja lastega seonduvaga jääb minu õlule. Eks nii palju, kui mehel võimalik, siis annab ta mulle näpu otsaga hingetõmbeaega, aga päris nii ei ole, et saan näiteks nädalavahetuseks kuskile üksinda patareisid laadima minna.
Lahku minek oleks lihtne lahendus, aga ka uues suhtes tuleb see hall argipäev. Kui sul on lapsed, ei saa ju iga mõne aasta tagant partnerit vahetada pelgalt selle pärast, et suhtest on suur säde kadunud.

Miks ometi lahku peaks minema? Tuleb aktsepteerida, et laste saamine selle elukorralduse juures oli teie (sh sinu) otsus – sa ju teadsid, milliseks see “kodune logistika” kujuneb. Ühtlasi aktsepteerida, et suhe muutubki ajas. Tundub ka, et lapsed üsna väikse vahega.
Kas armastus on olemas? Ühtekuuluvus, tunne, et ajate ühist asja (pere haldamisel), sh mehe pingutused tööl on osa kogu pildist. See on ju kõige olulisem.

See väiksema seksi periood on ajutine, hetkel mõjutab kõige rohkem sinu väsimus ja magamatus. Proovige ikka leida need võimalused, et mehe kodusolekul, puhkepäevadel saad sina (ja peab saama ka tema!) argipäevast veidi rohkem puhata (nt vaheldumisi magate kauem ühel päeval). Seksiks võib sellistel perioodidel aega ja jaksu leida nt kui mõni tund on juba magatud (pannagi öösel kell helisema) või varahommikul. Kõigile see ei sobi, aga paljudele just parem kui õhtul peale rassimist ja laste magamapanekut ise surmväsinud olles. Lasteaialaste puhul saab soovi korral aega leida päeval – lepite mehega kokku lõunase kohtumise kodus.

Üks eeldus veel – elamises peab piisavalt ruumi olema (sõna otseses mõttes). Lastel on teil ikka oma tuba/toad, ei maga üksteise otsas teiega koos? Magamistoa uksele lukk, et ei segaks mõtted “vahelejäämisest”. Kiire tuhina korral saad mehe nt kutsuda vannituppa, et “midagi näidata” :)… jne!

Teil on tavapärane väikeste laste pere, mõtted on samuti loomulikud sellele perioodile. Kui lähedus ja soov perega ning koos olla on paigas, siis see ajutine lastele pühendumise aeg möödub ja ka seks tuleb sagedamalt teemaks tagasi 🙂
Vahepeal saab füüsilist lähedust väiksemate žestidega hoida (suudlused, puudutused kohtudes-lahkudes jne)

+17
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 20.10 09:52; 03.11 13:35; 03.11 13:43; 03.11 20:24; 06.11 09:20; 06.11 11:13;
To report this post you need to login first.