Esileht Pereelu ja suhted Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi Vastus teemale: Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi

Postitas:

See hall argipäev ei ole paratamatus. Me oleme koos olnud 14 aastat (lapsed 7 ja 8 a). Nii et saan aru sellest lasteaiaealiste lastega kaasnevast tüdimusest, tundest, et igapäevaelu ongi ainult rutiin ja kohustused. Püüa need asjad enda jaoks lahku mõelda, üks asi on oma igapäevakohustused ära teha, aga teine asi on kahe täiskasvanud inimese suhe. Nii kui hakkad mehele mõeldes siduma teie seksuaalelu mõtetega lastest ja igapäevaelust, no muidugi rikub see kogu sädeme. Püüa mõelda, mis teid üldse kokku viis, kuidas enne oli, kindlasti annab seda sädet taastada.

Eks see käibki periooditi üles-alla. Mul oli see tüdimuseperiood u siis, kui noorem laps ka lasteaeda läks ja ise tagasi tööle, siis tundus, et mattun lihtsalt kohustuste laviini alla ja mis seksist seal veel õhtul mõelda. Aga kuidagi sai see paika, rääkisin mehega, jaotasime teatud kohustused lastega ümber. Leidsime ka võimaluse kahekesi olla, lihtne seda aega leida polnud, kuna vanavanemaid lapsehoidjateks võtta pole. Hakkasime ka tegema selliseid koduseid õhtuid, kui sai lapsed varem magama saadetud ja olimegi teineteise päralt. Mu enda jaoks on seks suhtes üsna tähtis, nii et tundsin, et pärast nii lühikest kooselu on vara tunnistada, et ei olegi suhtes muud kui kodu ja laste eest hoolitsemine. Me ise mehe ja naisena oleme siiski ka olemas. Õnneks saime madalseisust üle.

Keegi eespool kirjutas, et tundis end mehega jälle nagu armunud, olen sama enda suhte jooksul kogenud, et  tuleb periood, kus olemegi nagu uue hingamisega, nagu värskelt armunud. Just see uuesti armumise ja kirglikkuse periood inimesega, keda tegelikult tunnen ju päris hästi, on midagi hoopis teist, kui esialgne armumine, kui ei teagi teist. Sekski neil taasleitud kire perioodidel on hoopis teine, sügavam, kirglikum, samas ka teadlikum, kuna tunnen partnerit hästi, mõlemad teame, mis kummalegi meeldib, võimalusi on järjest rohkem. Nii et tasub suhet värskendada, mitte loobuda, et nii ongi, tüdimus ja hall argipäev.

+13
0
Please wait...
To report this post you need to login first.