Esileht Pereelu ja suhted Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi Vastus teemale: Pikaajalises suhtes kuidas mõtestate ümber seksi

Postitas:

Alati kui öeldakse, et väsimus takistab seksimast, tekib mul vaimusilmas ette pilt, kus selle inimese jaoks tähendab seks seda, et kõigepealt naine pakub entusiastlikku suuseksi, siis hüppab mehele peale ja ratsutab kuni lõpuni. Okei. Kui on väsimus, siis tuleks ka natuke rahulikumalt alustada.

Näiteks mees teeb oma väsinud naisele juba elutoas põhjaliku jalamassaaži (umbes 40-60 min, näiteks kui vaatate mingit sarja). Massaaž jätkub magamistoas naisele üle keha massaažiõliga ja mõlemad on alasti. Siis peaks juba väheke suurem lõõgastustunne peal olema ja mees saab teha edasi käega ja suuga, et veelgi rohkem “tuju” tekitada. Minul isiklikult on selleks hetkeks küll iha lakke tõusnud ning väsimus ja olmemured on peast pühitud. Tulemuseks on kirglik seks. Ja minu arust ei nõua see ettevalmistus mehelt ka mingit erilist võimlemist ja ergast olekut. Jalamassaaži saab teha ise mugavalt istudes. Paljast naist õliga hõõruda pole ka meeste jaoks just kõige tüütum “kodutöö”… Ja kuidas panna mees masseerima või muud tegema? Neile tuleb öelda, mida sa tahad.

Aga kui sa oled iga jumala päev nii rampväsinud, siis ikkagi peaksid ennekõike selle väsimusega tegelema ja midagi oma elus muutma, et sa ennast nii rihmaks ei tõmba. Äkki on asi vitamiinipuuduses, rauapuuduses, peidus depressioon? Meeletult suurt ja pidevat väsimust ei tohi kindlasti eirata.

+3
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 24.10 23:53; 25.10 11:03; 25.10 11:11;
To report this post you need to login first.