mis siis soovitus oleks kui kõht tühjaks jääb? uus 15 eurone roog tellida? miks ei või friikaid tellida, on need kuskil laste jaoks arvel ja hakkavad otsa lõppema? kui ma oleks naaberlaua 5 aastase enda juurde istuma kutsunud, oleksin saanud friikaid? ja huvitav miks hundiisuga 14 aastane ei peaks friikaid tahtma . meie riigis on 14 aastane siiski veel laps.
Tellida midagi eelroogadest või snäkivalikust.
Lastepraed on kõvasti odavamad ja seetõttu ei müüda neid täiskasvanutele. Restoran oleks varsti pankrotis, kui täiskasvanud ainult lastepraade sööksid.
Kui restoranis lastepraad nii odav on, peaks nad oma hinnapoliitika üle vaatama, mitte klientidega nõmetsema. Lastepraad tundub odav, kuna toorained on lihtsad ja kogused väikesed. Juurdehindlus on sama või isegi suurem. Normaalne restoran lastepraadi kliendile ei keela ja pole ka haruldane kui täiskasvanu seda tellib. On tulnud isegi erisoovina 2x lastepraadi ühel taldrikul või eelroaks lastepraad.
/14a staažiga peakokk.
Imelik, et ainult mina märkan, et selle restorani menüüs ei olegi friikaid, ainult kartulipüree ja puder. Kust see kokk oleks pidanud neid õhtul võtma ja võib-olla fritüüri nad ei kasutagi? Köögi sulgemine on võib-olla samuti kohe ukse ees (meil on ju restoranidele piirangud) Ühele inimesele koorida eraldi, õli kuumutada ja muud teha on üsna keeruline, kui menüü on nii suur. Bataadifriikad tehakse enamasti ahjus, õlis fritituna need on üsna ebameeldivad. Ma lapsevanemana rõõmustaks, kui menüüs ei ole friikaid ja viinereid, siis laps valib midagi vaheldusrikkamat. Ma ei näe üldse restoraniga pahandamiseks, olen üsna kindel, et nad vabandasid ja palusid valida midagi näkside või eelroogade hulgas. Kuidas meie teame, et teemaalgataja ei ole kooner ja kavatses üldse lisa maksta (mõned inimesed nõuavadki restoranis tasuta süüa juurde, sest “nende kõht ei saanud täis”) ja võib-olla ta ei tahtnud bataadifriikaid ja nõudis tavalisi?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 21.12 00:10; 21.12 00:29; 21.12 00:44; 21.12 00:48; 21.12 00:51; 21.12 01:09; 21.12 01:13; 21.12 01:34; 21.12 01:44; 21.12 02:30; 21.12 03:01; 21.12 12:31;