Jääb mulje, et see 9 kommentaari kirjutanud kägu töötab samas restoranis 🙂 Mina peakokana võin öelda, et sellised erisoovid on väga sagedased, neid tuleb kööki nii iga poole tunni tagant küll. Noot pole kindlasti nii kõrgel tasemel restoran, kus rämpstoitu küsida ei võiks. Ammendes peaks võib-olla piinlik olema, aga Noot on seda suisa enese menüüssegi pannud.
Tavaliselt kipuvad siin end peakokaks nimetama väikese koolisöökla töötajad, aga see pole ilmselt oluline, aga ma kuulsin sellest restoranist esimest korda ja ma ei ole pärnakas.
Ma reisin mööda maailma palju ringi ja meie perekond on saanud paljudes eri kultuurides restoranides käia ja suviti viibime tihti pikemalt Itaalias. Seetõttu tunnen palju aastaid restoranide köögipooli ja olen kursis, kuivõrd kõrged ootused on kokkadele kriitikutelt ja klientidelt.
Lugedes selle restorani menüüd, sain aru, et restoran pidi täna toime tulema ebameeldiva olukorraga, olen 100% kindel, et kliendi eest vabandati ja klient ärritus, sest tal oli AINUS soov saada friikartuleid ja ta ei tahtnud restorani pakutud kompromissi eelroogade näol.
Ilmselt oli mingi olukord köögis või kellaajas või tooraine puuduses, et soovitud friikaid ei toodud. Ma ei arva, et peakokk ajab kiusu või keegi tahtis teda ärritada, aga klient jäi ilmselt rangelt oma soovide juurde ja kujutas ärritunult, et teda mõnitatakse ja muid arusaamatuid mõtteid, mis võis selles olukorras tekkida.
Selle asemel, et maha rahuneda ja endale tee pealt topsitäis friikaid võtta, tuldi elati end Perekoolis välja. Sellega tehakse restorani peakokale veidi liiga, tema ilmselt töötas palehigis köögis või hakkas kööki sulgema, aga teenindajal ei olnud muud pakkuda kui seitse või kaheksa eelrooga, mida klient ei tahtnud, friikaid ilmselt teha ei saanud, eelmainitud põhjustel ja pakutud eelroad millegipärast ei sobinud, kliendil oli ainult friikate soov ja antud olukorras polnudki midagi paremat teha. Kui toorainet ei ole, restoran tuleb sulgeda koroona piirangute tõttu ja kliendi ees vabandati, siis tuleb õhtul lõppenuks lugeda, sellisel juhul midagi teha ei saa.
Kui toorainet rohkem ei ole ja restoran tuleb sulgeda koroonapiirangute, klient jääb oma nõudmise juurde, et tema tahab lastemenüüst ainult friikaid, siis pakkuge välja omapoolne lahendus, kui kliendile pakutud suur valik roogasid ei sobi?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt 21.12 00:10; 21.12 00:29; 21.12 00:44; 21.12 00:48; 21.12 00:51; 21.12 01:09; 21.12 01:13; 21.12 01:34; 21.12 01:44; 21.12 02:30; 21.12 03:01; 21.12 12:31;