Esileht Ajaviite- ja muud jutud kiusamine tantsukoolis Vastus teemale: kiusamine tantsukoolis

Postitas:
Kägu

Selle aasta sügisel liitusin DanceActis ühe täiskasvanute tantsurühmaga. Kui ma mõne aja pärast soovisin tantsurühma FB grupiga liituda, kuhu postitati trennialast infot, siis üks trennikaaslane hakkas trennis õiendama, et nemad ikka ei taha, et ma liitun, neil on oma kinnine oma grupp, mina uue inimesena ei sobi sinna jne jne. Treener ütles, et neil on oma kinnine sõbralik FB grupp. Kas täiskasvanute seas levib ka selline kiusamine?

Kui ma detsembris seal lõpparve tegin, siis juhendaja veel Facebookis küsis, miks ma lahkun. Ma ei hakanud isegi vastama sellise küsimuse peale. Väga ebameeldiv kogemus. Kas kellegil veel negatiivne kogemus selle klubiga?

Kiusamine? Tegelikult ka mõtled nii või ? Sulle öeldakse otse, et nad ei võta sind vestlusringi. Trenni sind ju lubati. Vat kui oleks raha võetud ja trenni poleks lastud, siis saaks rääkida kiusamisest. Facebooki grupp ei ole ju ometi raha eest. Pakkunud siis lisatasu. Kui sa nimetad seda kogemust negatiivseks ja kiusamiseks, pead ise olema väga kiuslik. Muidu sellist asja ei näeks. See on täiesti tavaline käitumine, kui öeldakse otse, et sind kuhugi ei võta. Mis sa arvad, miks sind ei võetud. Hetkel on see kiri ka kiuslik. On veel kellelgi sellist kogemust, kus kiuslik ise peab teisi kiuslikuks aga ennast ei näe.

+5
-52
Please wait...