Esileht Pereelu ja suhted Pojal pole sõpru Vastus teemale: Pojal pole sõpru

Postitas:

Ei pane seda teemat pere ja suhete alla, kuna tahaksin lihtsalt diskuteerida ja arvamusi vahetada üldisena.

Nimelt on 20-aastane poeg, kes on kurb, sest tal pole parimat sõpra. Ütleb, et tema viimane ja vist ka ainus parim sõber oli tal algklasside lõpus (tolle sõbraga on suhted katkenud). Tunneb hinges tühja kohta sellel kohal, kus peaks olema sõber, kellega midagi koos teha, koos käia jne. Noh, nagu asjad käivad parima sõbraga.

Oma tüdruk on tal olemas. Aga tundub, et erilist kirge seal ei ole ja kindlasti ei asenda see suhe talle sõbra puudumist.

Küsisin, et kas siis koolikaaslaste, trennikaaslaste vm inimeste, kellega kohtub,. hulgas ei ole neid, kellega oleks tekkinud sõprus vms, üritades siis omalt poolt olukorrast aru saada, kuna sellised asjad peaksid kuidagi loomulikult arenema. Ütles, et ei ole kellegagi sellist kontakti tekkinud ja enamik inimesi talle ei meeldi ja ta ei soovi nendega pikemalt suhelda. Et ta ei tea ühtegi inimest, keda ta võiks oma parima sõbrana näha.

Ma ei oskagi omalt poolt midagi kosta. Kas keegi on sellise asjaga kokku puutunud?

Ma olen muidugi ise samasugune, aga mina olen siiski 46-aastane ja tema vanuses olin suur suhtleja ja oli palju sõpru ning selliseid probleeme ei tekkinud.

Mis sõpra, mis tüdruksõber? 20-aastane võiks juba mehe moodi käituda: abielluda, lapsed saada ja pereisa kohustusi täitma hakata. Tundub, et tüübil on igav lihtsalt.

+4
-71
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 05.01 09:08; 05.01 09:13; 05.01 10:03; 05.01 10:14; 05.01 10:17; 05.01 10:21; 05.01 10:25;
To report this post you need to login first.