Sa oled ülimalt piiratud mõtlemisega – paljud puudega lapsed on trauma, vaktsineerimise või ootamatu haiguse tõttu puude saanud, mitte seetõttu, et nad sündisid puudega.
Loodetavasti ei juhtu sul ühtegi autoavariid, sa ei kuku, sind ei taba ootamatu raske haigus ja vanaduspõlv on sul kui padja peal heljumine, sind ei taba vähk, diabeet, õnnetus ega muu eluraskus, vaimsetest probleemidest rääkimata.
Ülimalt piiratud, või pigem olematu, mõtlemisega oled sina.
Enamus terviseprobleemid mis ametlikult silditakse “ravimatuteks”, on tegelikult probleemid millest on võimalik terveks saada ja üldiselt seda ka suht lihtsate viisidega, millega läheb üldiselt varieeruvalt 1-5 aastat – eeldades et ei jäta ennast ametliku mula juurde kinni, et ei jäta ennast lihtsalt uskuma mingeid “arste” ja “teadlasi”. Ja siis otsida, olla endaga aus, teha asju endale ausalt selgeks. Uskumine ei ole endaga aus olemine ega ole teadmine, ja aususetusega ja teadmatusega ei saagi teha muud kui lihtsalt vastu möliseda.
Mismoodi saab mul juhtuda mingeid neid näiteid mis tõid, kui ma elan nii et need on kõik ennetatud?
Ma ei topi ennast, ega hakkagi, olukorda et autoõnnetus võimalikuks saaks. Autot niivõinaa mul pole ega hakkagi olema, sest ei taha.
Miks ma peaksin enda suhtes nii hoolimatu olema et toppida ennast olukorda kus peaks rängalt halvasti kukkuma?
Nn rasked haigused? Ei, seda ei saa juhtuda, sest vastavad jamad on juba ennetatud.
Vähist ja diabeedist on lihtne terveks saada, nn vaimsetest probleemidest ka. Ma ei hakka ennast eeldamagi mingiks küürus või voodis lamavaks kortsus olevaks 70-100 aastaseks, sest ei pea sellises vanuses nii rängalt haige olema, ja on võimalik kauemgi tugeva ja selge energiaga ja jõuga ja tervisega edasi elada.
Need jamad on minu puhul juba praegu täielikult ennetatud, neid jamasid ei saa minu puhul ealeski olema. Ma ikka vaatan ka kuhu ennast vean, milliseks oma elu kujundada, mida ennetada tehes vastavalt õigesti juba praegu.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 29.01 19:25; 29.01 20:59; 30.01 00:53;