Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sildarude lugu Vastus teemale: Sildarude lugu

Postitas:
Kägu
  • Vaatasin intervjuud ära ja sain kinnitust oma eelnevale mõttele, et kannatajateks on antud olukorras isa ja Henry.

Kohutavalt kahju, isa on kogu oma elu ja hinge matnud Kelly treenimisse ja tüdruk viskab peale seda oma isa ja venna lihtsalt majast välja!

Kellyt oli kohutav kuulata. Loodan, et elu kohtleb teda samamoodi, nagu tema oma isa ja venda kohtles/kohtleb.

• Sinu arvates oli isa kõnepruuk ok???
  • Henry on kas ära ostetud või liiga hirmul.

Selle kõnepruugi jutuga meenus mulle teine paralleelne asi. Eelmist valitsust sarjati ka pidevalt kõnepruugi pärast, kuid reaalset tööd tegi see eelnev valitsus ennastunustavalt hästi. Nüüd on võimul need osava kõnepruugiga demagoogiameistrid, kuid valitsuse töö kui niisugune koroonaviiruse ohjamisel käib iga tunniga aina enam ja enam alla.

Täpselt sama mentaliteeti tajusin ma ka selles tänases intervjuus.

Isa tegi meeletu töö ära, isa panustas Kelly arengusse 10x rohkem kui mistahes treener. Isa usaldas perekonda, aga naispere on minu silmis isale ja vennale noa selga löönud.

Henry ei ole hirmul. Henrys on säilinud veel selline asi nagu tänutunne ja südametunnistus. Ma olen veendunud, et Henry alles hakkab suuri tulemusi omal alal näitama ja et unustavad oma pere naispoole kui halva unenäo ära.

Mu jaoks on arusaamatu ootus, et kui ema on poja isa kohtusse andnud, siis ootab seesama ema pojalt siiski veel normaalset suhtlust.

Kui minu laps või ema või isa sunniks mind suhteid ja varandust kohtu teel välja selgitama, siis ei tahaks minagi sellise sugulasega mitte ainumatki sõna vahetada või kui seadus mind selleks sunniks, siis oleks see suhtlus nii külm ja pinnapealne, kui vähegi võimalik.

+9
-63
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 14 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud