Ega keegi ei käse sul sinna peole minna. Samas oma sõbra peale kituma minna on ikka hullem kui see, et keegi seda pidu peab.
Ka mina ise pidasin oma sünnipäevapidu, koroona ajal, oma kodus. Pooled kutsututest tulid, need, kes vähegi tundsid, et on nohu vms, ei tulnud. Tuba ma ventileerisin, aken oli kogu aeg praokil, ventilatsiooniava lisaks avatud, külalised suunasin otsejoones esimese asjana käsi pesema, embamised jäid ära, nõud olid seekord kõik ühekordsed, joogitopsid papist, millele sai markeriga nime peale kirjutatud, et sassi ei läheks, nagu laste sünnipäeval 😀 Külaliste seas oli kindlasti ka üks inimene, kes juba jõulude ajal koroona läbi põdes ja kaks inimest, kes olid vaktsineeritud.
Kokku oli umbes kümme inimest, keegi haigena ei tulnud ja pärast pidu haigeks ei jäänud (juba kuu aega möödas). Eks ma veidi kõhklev alguses olin, aga kokkuvõttes oli lõbus ja naabrid koroonapolitseid ei kutsunud.
Kõik sõltub tegelikult ka sellest, kuidas see juubel on korraldatud, kui suur ruum, kas läheb umbseks, kas kõik pesevad käsi ja kas keegi tõbisena kohale ei marsi. Saja inimese puhul muidugi kahtlasem, et kõik ettevaatusabinõud aitavad.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt 04.03 14:16; 04.03 18:17; 04.03 19:37; 04.03 20:49; 05.03 07:40; 05.03 08:20; 05.03 09:39; 05.03 09:46;