Esileht Ajaviite- ja muud jutud Meghani ja Harry intervjuu Vastus teemale: Meghani ja Harry intervjuu

Postitas:
Kägu

Üldiselt paistis, et nad olid siirad ja rääkisid ausalt. Harryl oli muidugi raskem ja kui keegi küsib, et kes võis neid rassistlike jutuajamisi korraldada, siis kippus intervjuu järgi kuidagi venna Williami teema olema. Mul oli neist kahju, mu mees on õppinud ja töötanud Inglismaal, ütles, et neile ei sobinud Meghan kui lihtrahva esindaja ja nad tegelikult seda ei tunnistanud. Catherine oli miljonäride laps ja sellest piisas, aga Meghan oli iseseisev naisterahvas ja brittide konservatiivsus on sajandeid teada. Britid on alati tahtnud paremad olla ja sinivereliste kummardajad on nad senini, Diana kohtumised teistega olid neil ju koguaeg pinnuks silmas, sest kui ei ole nende rahvusest mees, siis neile ei sobi.

Õõvastav oli muidugi see, et rassismi suurimad süüdlased meedias kutsutakse paleesse pidudele ja nendega käib tihe suhtlus. Ilmselgelt mõnele kuningakoja liikmele Meghan vastumeelne ainult nahavärvi pärast ja seetõttu teda ei toetatud. Eestis on kollase meedia esindaja Delfi, kes kütab asjale hoogu juurde pealkirjadega “Britid vihkavad Meghanit” siis reaalsus on see, et brittidest üle poolte mõistab tema olukorda täielikult ja toetavad Meghani ja Harry otsust, sest Diana kiusamine meedia poolt on paljudel senini meeles.

Mis puudutab rassismi, siis nahavärvi järgi inimestele vahet tegemine on alati halva ja pahatahtliku inimese tunnus, vihkajad peaksid peeglisse vaatama ja küsima endalt, et mis minul on nii halvasti, et näitan välja vihkamist inimeste suhtes keda ma ei tunnegi.

Lisapostitus. Selles teemas paistavad kõik Meghanile ja Harryle pahaks panevat, et nad soovisid turvamise eest tasumist. Ma küsiks, et kas turvafirma eest tasumise teema on mingi uus väljamõeldud iseloomujoon, et sellest tuleb kõik postitused teha?

Tunnen kaasa inimestele, kes kulutavad oma aja vihkamisele, osad saavad selle eest trollipalka, aga nii hale on selle inimese elu, kelle aeg kulub vihkamisele.

+19
-49
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud