Esileht Ajaviite- ja muud jutud Lõvide perekonna uus teema Vastus teemale: Lõvide perekonna uus teema

Postitas:
Kägu

Ma ei saa aru, kuidas te saate siin kõik kaasa minna selle kasside hoiukodu jutuga, kui sinna viidud kasside vanus oli 1 aastat?? TL kassid ei olnud 1 aastased vaid 7 aastased või vanemad? Kassi vanust ei saa varjupaik panna nii mööda see jutt täiesti ebareaalne.

Te ise ikka saate aru ka, mida hetkel teete? Lihtsalt rikute kahe inimese rahalisi sissetulekuid ja rikute nende elu. Mõistust on kellelgi? Kambakesi firmadele kirjutada eesotsas thyme0utiga, kes sellise idiootse üleskutse tegi (kunagi mäletan, et ta oli sealt kambast, kes CR koostööparneritele ja kirjutama hakkas, et ei osta asju enam, kui temaga koostööd teevad jne) üsna sama muster eelnevalt juba. Keegi selle kiusu läbi ka näeb?

Samal ajal ma ei poolda seda, kuidas TL nende kasside kohapealt keerutab, oleks kerge ära öelda, mis neist tegelikult sai mitte enda mainet rikkuda alatute laimudega, mida varjupaigad ja võõrad inimesed teevad.

Häbi peaks teil olema. Ma ei saa aru, kas teil ikka empaatiat ka on teiste inimeste suhtes?

+5
-57
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud