Esileht Ilu ja tervis Nutt tuleb peale Vastus teemale: Nutt tuleb peale

Postitas:

Asi ei ole selles, mida välismaa arstid arvavad. Asi on selles, et olen oma tervisehädadega siin riigis juba 30 aastat üksi olnud. Praegu aga oodatakse minult solidaarsust teiste suhtes. Olen mina terve elu oma tervise eest lisaks riiklikule kindlustusele veel ka omast taskust maksnud, maksku nüüd siis teised ka.

Kindlasti on võimalik juba nädalaga tasulisele südameopile saada.

kusjuures ei ole, kuna seda operatsiooni tehaksegi vaid kahes haiglas Eestis (eeldab spetsiifilist aparatuuri) ja mõlemas plaaniline ravi peatatud. Ja isegi kui ka teoreetiliselt oleks, ei suudaks ma südameoppi küll omast taskust kinni maksta.

Ei ole kursis täpselt nende EV lõikusvõimalustega, kuid minu tuttav sai kipsis mädanema läinud luu operatsiooni raha eest tehtud 3päevase etteteatamisega. Kui luid raha eest opereeritakse, küllap opereeritakse raha eest ka südant. Edasi on võimalik arstiabi Helsingist osta. Alati saab.

Olukord, kus inimesed ei saa siin riigis arstiabi või siis on selle arstiabi kvaliteet nii halb, et soovitud tulemust ikkagi ei saavutata, on siin riigis kestnud juba 30 aastat. Siiani ongi arstid ise ülbelt patsiente tasulisse vastuvõttu suunanud ja nutt ei ole seejuures kellelgi peale tulnud.

Nüüd on siis koroonahüsteeria ja nutt ja hala igal pool.

+9
-45
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud