Esileht Ilu ja tervis Nutt tuleb peale Vastus teemale: Nutt tuleb peale

Postitas:

Asi ei ole selles, mida välismaa arstid arvavad. Asi on selles, et olen oma tervisehädadega siin riigis juba 30 aastat üksi olnud. Praegu aga oodatakse minult solidaarsust teiste suhtes. Olen mina terve elu oma tervise eest lisaks riiklikule kindlustusele veel ka omast taskust maksnud, maksku nüüd siis teised ka.

Kindlasti on võimalik juba nädalaga tasulisele südameopile saada.

Sa ikka tead mis on südameop ja mitu arsti ning haiglat Eestis seda teevad ja et koos taastumisega intensiivravipakatis maksab see haigekassa hinnakirja järgi suurusjärgus 150 000 kuni…

See ei ole mingi paarituhandeline lugu. mille maksaks kasvõi krediitkaardiga ära. Poole Eesti koduski pole nii kallid kui üks tõsine südameoperatsioon, kus vahetatakse veresooni jne.

Aga mis neid inimesi südameopini viib? Sageli unetus, mida siinmail on üsna raske ravida, sest psühhiaatri ja tablettide järjekorras tuleb pool aastat oodata (raha eest saab retsepti kiiremini kätte) ja adekvaatseid terapeute on vaid paar, kes mõistagi, ainult raha eest oma teenuseid pakuvad. Nende ootejärjekord on mitu aastat.

Eesti meditsiin oli allakäinud juba aastaid enne seda koroonat. Inimesed surid, ainult et nende diagnoosist ei tehtud ülemaailmse tähtsusega haigust.

Ka üleüldine suremus oli EV-s ka koos koroonaga (2020. aastal) aastast aastasse sama, kuniks valitsema asus Kaja Kallas. Sellel aastal on meil statistikas loomulikult laibameri. Aga seda liberaalide pooldajad loomulikult märgata ei soovi.

+4
-49
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud