Esileht Ajaviite- ja muud jutud Venemaa alustas Ukraina ründamist. Vastus teemale: Venemaa alustas Ukraina ründamist.

Postitas:
kaiekast

Veel rohkem hirmutab see, et lisaks hulluks läinud Putinile on USA-l praktiliselt seniilne ja teovõimetu president, kes oma pädevust mitte kuigi ammu Afganistanis juba suurepäraselt demonstreeeris. Putinil ei jäänud see kohe kindlasti märkmata.

Ma ütleksin, et Biden on saanud igati paremini hakkama kui Obama 2014 aastal. Ja mäng pole veel läbi, arvan, et Usa (Nato) võtavad Ukraina õhuruumi oma kontrolli alla, toovad oma droonid kohale ja annavad ka raketilööke, eeskätt venkude õhukaitsesüsteemide-radarite pihta. Ja kui Bidenil oleks ka suuremad munad, siis ehk isegi Krimmis, Venemaal ja Valgevenes paiknevate õhusüsteemide pihta peale seda, kui sealt on lastud rakette Nato lennukite pihta.

Aa mis sa arvad, kes seda venemaad koguaeg provotseerinud on? Kes on osaliselt süüdi selles kõiges? Ei ole ju Usa? USA väed ei äärista venepiiri?

Sii ma muidugi ei õigusta venemaad, lihtsalt minu arust ei ole see USAgi üldse puhas oma tegudes.

+1
-55
Please wait...