Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas Kallas ärplemisega üle ei pinguta? Vastus teemale: Kas Kallas ärplemisega üle ei pinguta?

Postitas:
Kägu

Ohoo, Punaarmee monumentide kummardajad ka Perekooli jõudnud.

Ma ei ole mingi punamonumentide kummardaja, see tank oleks pidanud sealt juba ammu kadunud olema. Aga praeguses olukorras tundub selline käik kurja kutsumisena. Võib-olla olen arg, aga sõda siia tõesti ei taha.

Olen samal arvamusel. Aastakümneid sai see tank seal seistud ilma, et see kedagi häiriks. NÜÜD äkki on see vaja KOHESELT teisaldada. See on provokatsioon, mis on juhitud mujalt.

Tundub, et USA isakestelt on antud käsk Eesti valitsusele see sümbol teisaldada ja eestlane lihtsalt kuuletub. Täpselt nii nagu Leedu keelas kaubaveo Kaliningradi. See ei olnud Leedu enda otsus. Neid survestati USA poolt seda tegema, sooviga Venemaad veelgi provotseerida. Kui sellele oleks järgnenud rünnak, oleks Euroopal ja USAl jälle hea näpuga näidata– näete, milline agressor Venemaa on.

Venemaa poolt Ukraina ründamine on kohutav viga, aga see, et ülejäänud Euroopa riigid Venamaaga ühe laua taha ei soovi istuda, et diplomaatiliselt asju arutada, on samuti suur viga. USA aga kasutab olukorda enda kasuks ära.

+8
-63
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud