Mul on väga kahju, kui inimestega juhtub halbu asju, valusaid asju, saan aru, mõistan.. aga millest aru ei saa, on see kohene konto numbritega lajatamine! Lahkunu pole piltlikult öeldes jõudnud veel jahtuda, kui juba konto number üleval. Ma isegi ei tahaks siinjuures konkreetseid näiteid tuua,viimasel ajal neid liiga mitu olnud. Aga tõesti, samal päeval, kui on juhtunud suur õnnetus, kohe konto numbrid üleval? Mis toimub? Kas inimelul ja hingel ei ole üldse enam väärtust? Andke pappi lihtsalt?
Ps. Olen tänulik, kui keegi paneb mind neid asju teisiti nägema!
Mis see konto number sulle teeb? Hammustab või ? Kuidas see konto number sind puudutab? Miks sind häirib kellegi teise käitumine? Sul on abi vaja ja kiiresti. Sul on palju suuremad probleemid kui see, et keegi küsib raha. Kas raha küsija rikub seadust? Mina näiteks ei saa aru inimestest, kes hulluvad, kui keegi küsib raha. Selgita, kuidas sind puudutab kellegi rahaküsimine? Raha võib küsida ka niisama, ilma mingi põhjuseta. Sa ei pea ju andma, kui sina ei taha. Raha võib muide küsida ka enne kui keegi veel surnud on. Mis see surnu siia puutub ? Psüühikas peab olema tugev häire, et selline asi nagu kellegi rahaküsimine kedagi häirib.