2 on ärev, 3-4s ka aga siis juba vaikselt muutub tuimemaks.
Seljataga 8 katkemist, peetumist. Iga korraga kuidagi saab kiiremini üle. Hetkel ikka mõtlen, millal sünnitanuks … nt selle aasta juunikuu algus oleksin sünnitanud, kui kõik hästi oleks läinud. Mõtlen, kes ta oleks olnud – poiss või tüdruk jne Viimane peetumine kahjuks läks koroonanahka suuretõenäosusega. Südame nägin ära kõik oli hästi ja jäin haigeks. Peale haigust kontrolli ( 2 nädalat hiljem) ja süda enam ei löönud. Jäänud seisma oletatavasti nädal peale haiguse algust.
Aga ma ei anna alla. Proovin ikka. Loen välisfoorumeid, kus lõpuks on siiski õnnestunud. Lohutan end, et kui nii läks siis nii pidi minema. Parem ikka terve laps sünnitada, kuigi selles päris lõpuni, sünnituseni, ei saa samuti kindel olla.
Jõudu sulle. Kui soov suur, siis see ongi kõige tähtsam.
1.katkemine peale 1.5a sünnitust.
Katkes minu haiguse tõttu- neeruvaagnapõletik+ bronhiit. Sain tugevad AB-d peale jne ja hoiatati ka, et ilmselt võib katkeda. Olin 2 nädalat pea 40 palavikus :/ Süda jäi seisma haiguse ajal – 14.nädal oli käimas.
Terve aasta nukrutsesin ja ei julgenud uuesti proovida.
Teised vahepealsed siis 5-6+ nädalad olnud.
Viimane oli esimene IVF rasedus kontrollitud, igatpidi ära geenitestitud rakuga. Ka arst pakkus, et ilmselt covid, sain nädal ennem haigestumist veel vaxi ka. Tegemist oli siis 9.nda nädalaga. Eks võimalus ikka, et ka geneetiline teema, mida test ei tuvastanud jne …