RE: 4 kuune laps ei mahu enam turvahälli:-( Turvatoolidest ei tea ma veel midagi. Palun abi.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Mina ei soovita osta kasutatud hälli või turvatooli. Sa iial ei või teada, kas ja mis see läbi elanud on!
Ja mina ka ei kujuta ette,miks te lapsi kombedega autos praete? Meie külmade ilmadega ajame auto treppi korraks, paneme sooja. Lapsele pv body, sukakad selga, peale villane ühuke kombe ja turvatooli. Peale paneme korralikult sooja teki. Autos tekk maha ja kogulugu. Kui poodi lähme, siis keerame jälle teki sisse ja poes siis kas ratastel turvahälliga liikleme või ostukorvi lasteistesse.
Mulle tundub, et teemaalgataja mõtles selle oma lapse kaalu ja pikkuse käigiupealt välja, et mitte nii rumal enam paista,kui hurjutada sai:)))[/tsitaat]
Sa näid ise siin rumalana, kui sellist juttu ajad!
Panin just oma lapse sinu rahustuseks uuesti kaalule ja koos sipukatega kaalus ta 9.627 kg. Lapse isa on 190cm ja mina ka 174. oleme pikad inimesed ja meie 4 kuu ja 1 nädalane laps kaalub tõesti nii palju vaatamata sellel et sa arvad, et ise selle välja mõtlesin. Ma korda, lapse jalad ja pea ei ole üle turvahälli ääre, vaid rihmad ei mahu kinni. Lapsel seljas õhuke kombe. Kui panen rihmad kinni, siis pean suruma üsna kõvasti klõpatsi kinni ja jalgevahe ning õlgadejuurest rihma osa on nii liibukas. Mina ei ole seda turvahälli teinud ja ei oska öelda, miks need rihmad ei ole pikemad. Ostes ei pane ju keegi last hälli, või siis paneb kui on laps juba olemas keda panna. ja lõpuks, sa ei tea ju, kui laps sünnib, milline ta mõne kuu pärast on. Ma ei osanud ka unes ette näha, et ta tänaseks nii suur on. NB. minu hea tuttava laps on 3 päeva vanem ja kaalub vaid 6,5kg. LAPSED ONGI ERINEVAD, ilma , et nende vanemad ise nende mõõte välja peaks mõtlema. Mina palusin siin soovitada turvatooli mida võiks osta, mitte targutajate kommentaare… perekool ja kanakari.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt 16.01 23:53; 17.01 00:12; 17.01 00:14; 17.01 09:38; 17.01 09:41; 17.01 09:46; 17.01 09:49; 17.01 12:19; 17.01 17:05; 17.01 17:13;