Minul oli varem Winbot (arvan, et 880, aga täpselt ei mäleta – praegu palju uusi mudeleid, tookord veel polnud, oli parim). Muidugi ei pese ta 100 % puhtaks, aga mulle meeldis. Meil kõrge korrus ja 6 akent pesta ning aitas ikka väga. Mulle sobis igal juhul rohkem kui kuskil kõõlumine jms.
Kui see läks rikki, siis mõtlesin, et kohe ostan uue. Ei olnud mingit tahtmist enam käsitsi pesta. Ostsin soodsama, mõtlesin, mis seal ikka vahet on. Ostsin Mamiboti (arvan, et W 120-T). Nüüd siis sellega 2 hooaega kogemust. Selle enda lapid läksid paari korraga (pesumasinas pestes) läbi. Võtsin oma vana Winboti lapid kasutusse ja nendega töötab ideaalselt.
Hetkel, kui googeldasin, nägin väga palju uusi mudeleid. Mina sain hästi palju kasulikku infot kodurobotid.ee meilile kirjutades.
Robotid on üldiselt mõeldud siiski mitte ülimustade akende pesemiseks, pigem tihemini pesta. No ausalt öeldes olen mina ka väga musta akent pesnud.
Winbotil oli juhendis, et musta akent peske 2 x. Mamibotil oli öeldud, et ärge väga musta akent peske.