tšillipasta teemasse haakuvalt: mul on purkide kaupa mingeid hiina mökse, välja näeb nagu kuivatatud purustatud tšilli õlis, huvitav, mida sellega teha? kardetavasti jäävad antud kujul toidu sisse segades need kestad ja seemned häirima. võiks purustada? saangi niimoodi tšillipasta? (kuigi tegelikult ongi sellesama möksi nimi vist juba tšillipasta.)
tšillipasta teemasse haakuvalt: mul on purkide kaupa mingeid hiina mökse, välja näeb nagu kuivatatud purustatud tšilli õlis, huvitav, mida sellega teha? kardetavasti jäävad antud kujul toidu sisse segades need kestad ja seemned häirima. võiks purustada? saangi niimoodi tšillipasta? (kuigi tegelikult ongi sellesama möksi nimi vist juba tšillipasta.)
See on tšilliõli, Hiina köögis levinud. Kasutatakse sageli lisandina nagu ketšupit vmt aga ka toiduvalmistamisel. Googelda.