Teema: Inglise keele õpetajat 16 aastasele
Tallinnas, Nõmmel. Oleks huvitatud.
Tallinnas, Nõmmel. Oleks huvitatud.
Võiksin pakkuda. Palun jäta kontakt ja kirjuta murest lähemalt.
Nutiajastu lapsel on probleeme inglise keelega? Eks see on siis tugeva piiramise tulemus. Teine tulemus on vähene arvutikasutamisoskus.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 12.02 07:35; 15.02 19:51;
Nutiajastu lapsel on probleeme inglise keelega? Eks see on siis tugeva piiramise tulemus. Teine tulemus on vähene arvutikasutamisoskus.
Võimalus on ka lihtsalt ülikõva pea.
Ma siiralt siiralt loodan, et teil ilkujatel tekib elus olukord, mis teid paika paneb ja kohtate oma teel takistust ja raskust, mis ka teid sunnib abi otsima ning endasuguste ilkujatega rinda pistma. Muud targemat teha ei ole oma eluga, kui foorumis anonüümselt ilkuda? Kui vanad te olete? 12? Lambakari
Ma siiralt siiralt loodan, et teil ilkujatel tekib elus olukord, mis teid paika paneb ja kohtate oma teel takistust ja raskust, mis ka teid sunnib abi otsima ning endasuguste ilkujatega rinda pistma. Muud targemat teha ei ole oma eluga, kui foorumis anonüümselt ilkuda? Kui vanad te olete? 12? Lambakari
Mis sul juhtus? Kes siin ilkus? Ma nentisin lihtsalt fakti, mida olen tuttavate puhul märkanud, et mida vähem nutiaega, seda kehvem inglise keel ja arvutikasutamise oskus.
Sinu äärmiselt ebameeldiva kommentaari kohta aga ütlen, et karma on aeglane, kuid õiglane. Küll ta sind kätte saab!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 12.02 07:35; 15.02 19:51;
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.