mind kellegi teise nibud või rippuvad rinnad ei häiri. Aga enda ripprinnad häirivad küll, seega mina kuskile rahva sekka ilma rinnahoidjata ei lähe, sest ma tunneksin end siis ebamugavalt, st häirituna. Kodus käin ilma, sest tegelikult on rinnahoidjad ise füüsilise tunde poolest valdavalt ebamugavalt, ilma on vabam olla.
Nibudega on sama lugu. Kui häirib nibude omanikku, siis ongi probleem. Teisi inimesi see ei tohiks kuidagi morjendada, kui tegemist ei ole just mingi vaimse häirega. Vbla korraks keegi vaatab, aga ei jää selle üle pikemalt juurdlema. Samas ma kujutan hästi ette, et mõni nilbe mees või naine võib sellest suure probleemi teha, kui sul satub elama selline inimene näiteks naabruses. Meil majas elas üks sarnane hull (kolis ära lõpuks), see oli niisugune, et tal oli iga asja kohta ütlemist, mingit “nibudega naist” sõimaks kindlasti hooraks ja asuks endale igasuguseid asju ette kujutama. Võib küll olla probleem.
Kui kellelgi nibud kuidagi eriliselt turritaksid, siis mul jääks ka kindlasti pilk peale, vähemalt korraks. Ma ei jääks vahtima ega pikalt mõtlema selle üle, aga paraku see tõmbab pilku nagu ka sügav dekoltee või liiga mini seelik.