Lugesin delfi naistekast eelmise nädala karaski retsepti ja mõtlesin, et kas tõesti 1 klaasi vedeliku kohta pannakse 5 klaasi odrajahu? Kas see palju ei ole?
nami-namis on ju kommentaare. Samas soola üle kurdab ainult üks, teised on rahul.
Ise teen Anni Arro raamatu järgi, alati tuleb hea. Kahjuks raamat maal. Karask on hea just ahjusoojana, pärast mitte niiväga. Ma ei pane mingeid lisamaitseid, meeldib puhas odramaitse.
Ma tean igasugu karaski retsepte, neid on igal pool. Tundsin huvi selle kohta just, see oma maitse lehel ka, 2 märts. Et kas tõesti on õige retsept või?
Ma tean igasugu karaski retsepte, neid on igal pool. Tundsin huvi selle kohta just, see oma maitse lehel ka, 2 märts. Et kas tõesti on õige retsept või?
minumeelest jahu ikka liiga palju. Aga proovi ära ja räägi meile 🙂
Ma tean igasugu karaski retsepte, neid on igal pool. Tundsin huvi selle kohta just, see oma maitse lehel ka, 2 märts. Et kas tõesti on õige retsept või?
minumeelest jahu ikka liiga palju. Aga proovi ära ja räägi meile ????
Proovima ei hakka, see oleks toidu raiskamine. Tahsitin lihtsalt kinnitust, et on imelik ja et kui on, kas seda keegi on märganud, et parandada.
Mina panen karaskisse tunde järgi jahu, st teen “paraja paksusega” taigna, retsepte ei vaata. Ma pakun ka, et hakka otsast seda jahu panema, kuni paras tundub, siis jäta järele.